Egyedi pólót készítünk a céges utazásokra

Imádom a céget, ahol dolgozom. Rengeteg előnye van, hogyha az ember nagyvállalatnál dolgozik. Az egyik ilyen nem más, minthogy rendszeresen, félévente, negyedévente továbbképzéseken veszünk részt, amelyeket mindig szebbnél szebb hotelekben rendeznek meg.

Ezek a rendezvények nem csak szakmai szempontból adnak sokat, hanem a csapatot is rendkívül jól összerázzák. Pontosan ehhez a csapatszellemhez kapcsolódik, hogy a következő céges kikapcsolódásra csapatpólóval akarunk készülni.

Imádtam az ötletet, ugyanis már rég irigykedtem azokra, akiknek ez megvolt. A kollégákkal egy gyors kupaktanács során meghatároztuk, pontosan mit szeretnénk: a cég színeiben pompázó pólót, az elejére kicsiben a cégünk logóját, a hátuljára pedig a mi egyedi mottónkat.

Mivel nem tudtuk pontosan, hogyan zajlik az egyedi póló készítése, ajánlások útján indultunk el. Így jutottunk el a lolmarkt.hu-hoz.
Egy nagyon igényes, menő weboldallal rendelkező cég ez, akiknek kifejezetten az a foglalkozásuk, hogy egyedi tervezésű felsőket, pulóvereket, bögréket és szájmaszkokat készítenek.
Számos lehetőség elérhető náluk, akár különböző eseményekre is találhatunk ajándékba adható dolgokat. Születésnap, karácsony, leánykérés: bármelyikhez van itt megfelelő darab.

A mi célunkhoz is tökéletes volt ez a weboldal. A lolmarkt.hu egyedi pólók készítésével is foglalkozik, többek között cégeknek is készítenek, terveznek ilyesmit. Amikor ez megláttam leírva, nagy kő esett le a szívemről, ugyanis nem tudtam, hogy nagyobb mennyiséggel is boldogulnak-e majd, ráadásul határidőre. Ezt egy kisebb üzlet nem biztos, hogy meg tudná nekünk csinálni.

Fel is vettük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ez szükséges lépés volt, hiszen ilyenkor mindig egyeztetni kell a rendelés pontos adatairól. Nagyon segítőkészek voltak, és segítettek a tervezésben is. Tippeket kaptunk, mire figyeljünk oda, segédkeztek a betűtípus kiválasztásában is, és a szöveg elhelyezését is gyorsan kitaláltuk.

Miután megbeszéltük a részleteket, a magas darabszám miatt kalkuláltak nekünk egy egyedi árat.
Bőven benne voltunk a keretben! Sőt, igazából még pénzünk is maradt a rendelés után, olyannyira jutányos árat kaptunk tőlük.

Véglegesítettük a megrendelést, és vártuk. Szerencsére nagyon gyorsan dolgoznak, szóval nem kellett azon aggódnunk, hogy vajon kész lesz-e a csapatépítőre.

Néhány nap múlva meg is érkeztek az egyedileg készített pólóink. Odavolt érte az egész csapat! Igazából még jobb lett, mint amit elképzeltünk.
A méretek mindenkinek passzoltak az előzetesen megkapott mérettáblázatnak hála, továbbá a puha pamutanyag rendkívül kényelmes viseletté tette lolmarktos pólót.

egyedi póló készítése

Nagyon elégedett voltunk a lolmarkt.hu-val, őszintén mondom, több ilyen üzletre lenne szükség. Végre egy hely, ahol az a cél, hogy a vásárló elégedett legyen. Nem riadnak vissza az egyedi, különleges kérésektől, a nagy mennyiségtől, sőt, még a szűkös határidőtől sem.
Bátran ajánljuk őket mindenkinek, a mi csapatunk szó szerint úgy tündökölt az új pólóban, mint ragyogó szálloda, amiben a rendezvényt tartottuk!