Ha budapest fogorvos kínálatából a legjobbat szeretnéd, most megmutatom!

Mivel egy viszonylag csendes, békés vidéki kisvárosban élünk a feleségemmel, így igazi kalandnak számított, mikor úgy döntöttük, hogy a házassági évfordulónkat a fővárosban töltjük. Rengeteg tervünk volt, mert vagy 20 éve nem jártunk arra, azonban az élet néha közbeszól, és nem a legjobbkor. Finoman szólva nem volt betervezve, hogy a nejem foga pont azon a héten kezd el rettenetesen fájni. Még szerencse, hogy budapest fogorvos szempontból egy igen jól ellátott település, ha az alföldi pusztát akartuk volna felfedezni, nagyobb bajban lettünk volna. Így viszont nem volt mese, keresni kellett egy klinikát, ahol el tudták látni elfogadható áron. Nem akartuk a szálláson tölteni az egész nyaralást, úgyhogy neki is álltam gőzerővel keresni, míg a feleségem igyekezett jegelni szegény arcát.

Beütöttem hát a keresőbe, hogy “budapest fogorvos”, hátha találok egy megfelelőt, bár azzal egyáltalán nem voltam tisztában, hogy hány találatot fog a keresés eredményezni. Mind ismerjük a zugdoktorokat, akik egy belvárosi lakás sötét szegletében kuruzsolnak, pontosan az ilyeneket szerettem volna elkerülni. De szerencsére a találati lista elején ott volt a fogorvosbudapest.info oldala, ami a többi megtekintettel összehasonlítva üdítő kivételnek hatott. Míg rengeteg fogászat mintha sajnálná az időt és a pénzt, hogy egy normális weboldalt tartson fenn, addig ők egy nagyon modern, színes, könnyen kezelhető és modern webhelyet üzemeltetnek. Ráadásul a blogjuk tele van érdekesebbnél érdekesebb cikkekkel, így már szemernyi kétségem sem maradt afelől, hogy őket érdemes választani. Fel is hívtam őket, hogy mielőbb tudjak időpontot foglalni.

Hála az égnek nem kellett túl sokat várnunk, két nappal későbbre vártak minket egy nem túl korai, de nem is késői időpontban. Addig igyekeztünk a lehető legkímélőbb programokat csinálni, hogy a sok baktatás és lépcsőzés miatt ne fájjon a nejem foga még jobban. De szegény így is megszenvedte, különösen azt, hogy nem tudott jóízűen enni. A rendelőbe érve aztán nagyon kedvesek voltak velünk, és a vizsgálat kiderítette, hogy különösebben komoly baj nincs, csak egy szuvas fog, így ott helyben meg is csinálták neki. De teljes mértékben elégedettek voltunk, hiszen végtelenül kedvesek és megértőek voltak, ráadásul gyorsan és hatékonyan dolgoznak, megfizethető áron.

Nem mondom, hogy mostantól csak hozzájuk fogunk járni, mert a távolság miatt nemigen lenne kivitelezhető. De az biztos, hogy egész budapest fogorvos felhozatalából ők lettek a legszimpatikusabbak az online felületük alapján, és az első benyomást csak erősítette a szakértelmük és a kedvességük. Szóval, fájós fogú fővárosiak! Ha valaki szeretne találni egy igazán jó fogászatot, akkor a fogorvosbudapest.info oldalt mindenképpen érdemes megnéznetek!