Hotelbe akartunk volna menni, de helyette autós boltot néztünk a neten

Szerintem nem csak mi jártunk úgy, hogy a tervezett kiruccanásunkat meghiúsította a vírus helyzet. Mivel a pénzünket szerencsére visszakaptuk mínusz a voucher, gondoltuk elintézünk pár dolgot online, ha már egyszer nem nagyon lehet menni sehova, meg kedvünk sincs. Szerintem az elmúlt lassan 1 évben az online vásárlás különösen sikeres lehetett figyelembe véve, hogy az emberek többsége szobafogságra volt ítélve a munkahely és a templom kivételével.

Az egyik, amit el akartunk intézni az az autónk karbantartása. Persze valószínűleg egy autószerelő is elintézte volna ezeknek a többségét, de mivel megtaláltunk mindent egy helyen, és szeretünk mi magunk gondoskodni a dolgainkról, úgy döntöttünk jó lesz ez így. Az oldal amúgy a https://www.olajwebshop.hu volt, akiknek elképesztő választékuk van autós kiegészítőkből, mint például motor olaj. De természetesen nem ez az egyetlen dolog, amit árulnak bár mondhatni ez a fő profiljuk.

Nagyjából alkatrészeken kívül mindent megtalálsz itt, ami az autód karbantartásához szükséges. A már említett olajon kívül, forgalmaznak tisztító szereket is a járművek külső-belső tisztítására, mindenféle felületre. A kárpittól a bőrig, de polírozókat is és viaszt is árulnak. Keresni a fő füleken belüli apró füleken keresztül lehet, de a kulcsszó és a márka is működő megoldások.

Mi elsősorban motorolajat kerestünk a személy gépkocsinkhoz, és ahogy már korábban említettem meglepően nagy variációt találtunk, mind a járműfajta szerinti megkülönböztetésben (kerti gép, személyautó, teherautó, motor, vízi jármű, stb.), mind az olajban magában való sokszínűségben és még azon felül is a márkák színes felhozatalában. Úgyhogy nem volt könnyű a választás, de nagy nehezen meghoztuk a döntésünket, majd tovább mentünk, végig a többi kategórián.

A legnagyobb kiadásunk egy autóponyva volt, amit már régóta szerettünk volna, bár ez nem nekünk lett, hanem a szüleimnek. Már olyan korban vannak, hogy nem gyakran ülnek autóba, de azért még mindig használják. Így észszerűnek tűnt egy ilyen kiadás bekalkulálása, ha már egyszer itt volt előttünk.

A szállítás annyi mindennel, amit sikerült össze gyűjtenünk ingyenes volt. Ha kevesebbet költöttünk volna, akkor 1500 és 750 forint közé esett volna a szállítás, attól függően mennyiért rendeltünk. Nem féltünk tőle, hogy olyat rendelünk, ami ne tetszene, vagy ha igen akkor feleslegesen dobjuk ki a pénzt, hiszen 8 napon belül elállhattunk a szerződési feltételektől, és 30 napon belül visszakaptuk volna a pénzünket.

Mi mindennel meg voltunk elégedve, és a szüleim is nagyon örültek az autóponyvának, szóval mi csak ajánlani tudjuk a https://www.olajwebshop.hu-t.