Itt aztán dögivel vannak lakásbiztosítás ajánlatok online

Mióta már nem igazán érdemes szállásokat böngészni a neten átcsaptam egy másik témára: lakásbiztosítás ajánlatok online. Amíg tudtunk menni 2-3 havonta ide-oda pihenni, akár csak két napra is, addig állandóan azt bújtam, hogy most éppen hová foglaljuk le a következő alkalommal a szállást. A kisujjamban volt már az egész Magyarország térkép, meg persze még jó pár térség az osztrák és szlovák vidékekről. De sajnos az utóbbi időben ez a dolog a háttérbe szorult, hiszen mindennek be kellett zárnia. Ezért hát átnyergeltem egy olyan területre, aminek talán kicsit nagyobb haszna is van a családi életünk szempontjából, na meg lassan tényleg aktuális is lesz.

Elkezdtek foglalkoztatni a lakásbiztosítás ajánlatok online, mert a jövő év első negyedében fog lejárni a most érvényben lévő szolgáltatásunk és erősen gondolkozom a váltáson. Annál is inkább, mert azt olvastam egy biztosítós oldalon, a pannonsafe.hu honlapján, hogy érdemes minden évben újra meg újra felülvizsgálni, hogy mire is vagyunk pontosan előfizetve. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem történik semmilyen káresemény a házban, ezért nem foglalkoznak azzal, hogy milyen szolgáltatásért mennyit fizetnek. Ezért szokott az megtörténni, hogy a biztosítási díj évről-évre egyre jobban emelkedik, miközben a szolgáltatási kör meg egyáltalán nem. És a megrendelő meg beleragad a megszokottba, mert nem foglalkozik vele.

Ha viszont kellően szemfülesek vagyunk és nyitott szemmel járunk az újdonságokat illetően, akkor bőven jöhetnek szembe olyan lakásbiztosítás ajánlatok online, amik kenterbe verik az éppen meglévő csomagunkat. Szóval szerintem nem érdemes megspórolni, azt a néhány órát, ami alatt végig lehet böngészni egy olyan összegző oldalt, mint mondjuk a pannonsafe.hu. Itt rengeteg lakásbiztosítás ajánlat található meg néhány kattintással, ráadásul akár a konkrét biztosítási díjat is kikalkuláltathatjuk egy online díjkalkulátor segítségével.

Sajnos nem is olyan régen történt a házunkban (társasházban élünk) olyan káresemény, ami a jóhiszemű beenegdésből származott. Addig talán bele sem gondoltam igazán, hogy amikor beengedem a postást, akkor tulajdonképpen kit is engedek be, vagy amikor valaki szórólaposnak mondja magát, tényleg, valóban az-e. De azóta sokkal nagyobb figyelemmel vagyok ezekre az esetekre. Örömmel láttam, hogy a pannonsafe.hu oldalán lehet olyan lakásbiztosítás ajánlatot is találni, aminek a kiegészítő szolgáltatásaként ingyenes lehet igényelni, hogy az ilyen jellegű káresemények is tartozzanak bele a biztosítási körbe.

Persze emellett még nagyon sok másik kiegészítés közül is lehet választani, de nekem a múltbeli kellemetlen élmények miatt ez volt az első, ami leginkább szemet szúrt. Ezen kívül még vállalják, hogy a graffitiből vagy vandalizmusból származó károkat is biztosítják, vagy éppen azt is lehet választani, hogy a csőtörések során elfolyt víz árát térítsék meg. Szerintem nagyon széles skálán mozognak az ajánlatok, tehát mindenki tud magának olyan kiegészítőt találni az alapcsomag mellé, aminek ténylegesen hasznát veheti. Vagy inkább úgy fogalmaznám, hogy amilyen vészhelyzetre legnagyobb a valószínűség, azt be lehet biztosítani.

Bármennyire is szkeptikusak vagytok az internetes ajánlatokkal, amik mögött úgymond nincs arc, a lakásbiztosítás ajánlatok online verzióját mégis szívből ajánlom. Minden egy helyen, az elégedettség pedig garantált. Csak győzzétek végigolvasni az ajánlatokat.