Nyaralás a szabadban, mi a legfontosabb tartozéka egy jó sátorozásnak

A családdal minden nyáron szoktunk menni nyaralni, általában egy hétre, vagy öt napra. Legtöbbször minimum az ország másik feléig el kell mennünk, különben a párom haza rángatna minket, mert valami sürgős dolga lenne. Mivel ő szeret a szabadban járni-kelni, és a gyerekek is jól érzik magukat a természetbe, úgy döntöttünk sátor táborozunk, egy kisebb túrával egybe kötve.

Minden anyuka tisztában van vele, mennyi odafigyeléssel jár egy nyaralásra való összepakolás, pláne, ha a gyerekek nem elég idősek, hogy maguknak pakoljanak. Az első dolog, amit mindig elpakolok, és lehetőleg fejenként egyet minimum, mert sose lehet tudni, az a popsi törlő. Ugyan a gyerekek már nem abba a korba tartoznak, hogy nekem kelljen kitörölni a popsiukat, de főleg egy kinti táborozás alatt rendkívül jól jön, ha az embernél kéznél van egy-egy csomag. Kéz és popsi törlésre is pont ugyan úgy alkalmasak, ha nincs megfelelő higéniai berendezés, és mondjuk csak mobil vécét tud az ember használni rendes mosdó helyett.

Mikor még a gyerekek kicsik voltak, néhány évvel ezelőtt, akkor találtam rá egy oldalra a lord.shop.hu-ra, ahonnan a pelenkákat rendeltem, mert még így is, hogy várni kell a szállítással és szállítási költséget is kell fizetni, bőven jobban megéri, mint akármilyen nagykereskedésből bevásárolni a környéken. Annyira megtetszett ez az áruház, hogy nem csak a popsi törlőket rendelem innen, de a háztartási tisztító szereket és a kozmetikai termékeim egy részét is. Mivel csak 5000 forinttól szállítanak ki, megéri minél nagyobb értékben rendelni tőlük, de én még egyszer sem csalódtam bennük. Ha esetleg kérdése van az embernek, az oldalukon van egy chat, amin keresztül közvetlenül fel is teheti nekik, és mindig nagyon kedvesen válaszoltak, akármilyen problémám merült fel. Ez legtöbbször a szállítással és fizetéssel volt kapcsolatos, és mindig nagyon segítőkészek voltak.

Ha először rendelsz tőlük, érdemes alaposan körbenézni a honlapjukon. A kész csomagokat általában úgy állítják össze, hogy meghaladja az 5000 forintos minimum határt, és kiszállíthatóak lehessenek, én a popsi törlőkből is ezt az opciót ajánlanám. Első hallásra a 16-12 csomag az adott törlőkendőkből talán soknak tűnik, de mivel ezek azért elállnak, ha nem nyitják fel őket szerintem praktikusabb ilyen mennyiségben venni őket. Ez pláne igaz, ha pici gyerek van otthon, és nem csak ilyen mellékes, praktikás célokra használja őket az ember. A kiszállítás általában 2-3 napot vesz igénybe, de ez szerintem minden futárszolgálatnál általános időtartam.

Én mindenesetre nagyon meg vagyok velük elégedve, így ha nektek is szükségetek lenne popsi törlőre kedvező áron, és ezekben az időkbe nem nagyon akartok boltba járni érte, ezen a linken megtaláljátok.