A Pécsi vízerőmű látogatásból póló vásárlás lett

Van egy velem egykorú szomszédom, ebből kifolyólag nagyon jóban is vagyunk, gyakran beszélgetünk. Egy minőségbiztosítással foglalkozó vállalatnál dolgozik, és pár hónappal ezelőtt le kellett utaznia a pécsi vízművekhez, hogy megnézzen ott ezt-azt. Hazatérése után két nappal találkoztam vele, és egy nagyon vicces póló volt rajta, az alábbi felirattal: „Nem azt mondom, hogy én vagyok Batman, de soha senki nem látott engem és Batmant egy szobában tartózkodni”. Kérdeztem is tőle, hogy biztos, hogy Pécsett volt dolgozni, vagy inkább valamiféle mókázásról volt szó inkább.

Akkor mondta, hogy ahogy végigjárta a vízművet, benézett az ebédlőbe is és ott az egyik dolgozón látott egy ugyanilyen pólót, és megkérdezte honnan vette. Egy olyan honlapról rendelte, ahol a póló nyomtatás a fő profil.

A szomszédom kedvenc szuperhőse Batman (vagy inkább ő maga), ezért neki is mindenképpen kellett ilyen póló, különösen, mert nagyon jó minőségűnek találta.

Webshopon is meg tudta volna rendelni, ahol mindenféle minta található, de Pécsről hazafelé tartva beugrott az egyik Budaörsön található üzletbe, pont útba esett neki, és ott vette meg a pólót, amire nagyjából fél órát kellett csak várnia, míg elkészült.

A póló nyomtatás egyébként ennél a cégnél többféle eljárással készülhet, ilyen például a digitális nyomtatás, kétféle fólia segítségével is elkészülhetnek a minták, illetve szitanyomással is. Felhívták az üzletben a figyelmét arra, hogy nem mindegy, hogy hogyan mossa, és hogyan vasalja, mert hiába tartós technikákkal dolgoznak, ha a tisztítása nem megfelelő, akkor tönkre mehet a minta.  

A pólók egyébként még 4000 forintba se kerülnek, ami szerintem olcsónak minősül, ennek ellenére a minősége mégis kiváló.