Epson patron | Ingyenes Kiszállítás, akár Pécsett is!

Nem lesz nagy újdonság, ha azt mondom, hogy időnként a Pécsi Vízműnél is kifogy a tintapatron a nyomtatóból. Ilyenkor egy a megoldás:
Epson patron | Ingyenes Kiszállítás!

Vannak kellemetlen dolgok az életben. Például az is elég rosszul tud kijönni, ha épp rosszkor fogy ki a tintapatron. Bár ez azért sántít picit, mert az igazából mindig rosszkor fogy ki, mert mindig macera kicserélni. Csak akkor még inkább kellemetlen, hogyha elfelejtettetek gondoskodni az utánpótlásról. Furának tűnhet, de ez még egy akkora vállalatnál, mint a Pécsi Vízmű is simán előfordulhat. Hogy miért? Mert emberek vagyunk és ugyanúgy tévedhetünk, mint mindenki más.

A békeidőkben persze nem ez a jellemző. Megvan a fix hely, a nyomtatoalkatresz.hu, ahonnan mindig rendeljük a tintapatronokat, tonereket és papírokat. Egy ekkora szervezetnél különösen nagyot lehet fogni a költségeken, hogyha a megfelelő helyről rendeljük a termékeket.

Epson patron | Ingyenes Kiszállítás

Epson márkájú nyomtatókkal dolgozunk a cégnél, ezért ilyen típusú patronokra van szükségünk. Rengeteg opció közül lehet választani, ami a szériákat illeti, és azon belül is többféle lehetőségünk van. Meg lehet rendelni az eredeti, márkás Epson termékeket, amiket a gyártó ajánl. Ezeknek némelyik esetben azonban egészen borsos ára lehet, ezért van b terv is. Ez nem más, mint az utángyártott tintapatronok és tonerek világa. Jóval kevesebbért lehet beszerezni a termékeket, és bár lehet, hogy az élettartama kicsit rövidebb, összességében mégis jobban megéri ebből többet rendelni, mint a márkásból kevesebbet.

Ráadásul az Epson patron ingyenes kiszállítás útján érkezik házhoz, teljesen függetlenül attól, hogy mekkora tételben rendelünk, és attól is, hogy honnét. Csak az a lényeg, hogy rendeljünk, és ők már szállítják is. Hogyha nagyobb megrendelőről van szó, akkor a nyomtatoalkatresz.hu csapata a saját autóival viszi ki. Ha kisebb, egyéni megrendeléseket teljesítenek, akkor a GLS futárszolgálat szokta kiszállítani a csomagokat, vagy esetleg lehet még csomagpontra kérni a megrendelt termékeket.

Mint magánembert, engem meg lehet venni az ingyenes kiszállítással. A halálom, amikor ott hagyok egy csomó pénzt valahol, és még azért is fizettetni akarnak, hogy kiszállítsák, amikor már többszörösen kifizettem a termékben a szállítást is. Persze ebben az esetben erről itt nincs szó.

A patronok, tonerek és papírok mellett egyébként nagyon sok más nyomtatáshoz szükséges alkatrészt és kelléket lehet venni. Van például különböző típusú festékszalag és film is a kínálatban, de ugyanúgy lehet kapni dobot és fixálót is bizonyos márkájú nyomtatókhoz.

Az Epson patron | Ingyenes Kiszállítás minden esetre egy nagyon jó lehetőség szerintem, én a saját otthonomban lévő eszközökhöz is mindig a nyomtatoalkatresz.hu-ról rendelek. Megbízható oldal, megbízható csapat, gyors kiszállítással és jelentős kedvezményekkel. Kell ennél több?!