Különleges juttatások a beteg dolgozóknak

Nálunk, a Vízműveknél mindig is nagyon fontos volt, hogy a dolgozók megbecsülve érezzék magukat. Már csak azért is, mert a víz egy igen fontos, elengedhetetlen velejárója az életnek és nagy bajban lennénk, ha a vízzel foglalkozó emberek nem tudnák 100%-os odafigyeléssel végezni a munkájukat.

Történt például, hogy nem is olyan régen, mikor kitört a nagy influenzajárvány, hogy a dolgozók igen nagy százaléka lebetegedett. Elég komoly felső légúti megbetegedésekről számoltak be és nagy százalékban hetekig voltak szabadságon. A vezetőséggel egyeztetve kitaláltuk, hogy olyan segítséget kellene biztosítani, amivel dolgozóink is jól járnak, mert elősegíti a gyógyulásukat, másrészről pedig mi is, mert minél hamarabb kilábalnak a betegségből, annál hamarabb áll vissza a cégnél a rend és folyik tovább a rendes munka. Forrásainkat számba véve arra jutottunk, hogy valami olyan gyógyszert kellene nekik vásárolni, ami univerzálisan mindenkinek jól jön, és mindenkinek segítségére lehet. Választásunk az acc 200 –as készítményre esett, ezt több fórumon olvasott pozitív vélemény és orvosok ajánlása támasztotta alá. Mikor ki kellett találnunk, hogy honnan szerezzük be a nyákoldót, azt tartottuk szem előtt, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb legyen, illetve nagyot nyomott a latba az ár is, hiszen sok dolgozónak kellett biztosítanunk ezt a különleges juttatást. Választásunk végül a Prevenció patikára esett, ahol interneten keresztül rendelve tudtunk hozzájutni a nagymennyiségű készlethez, megoldva ezzel a szállítást is. Ahogyan az oldalon olvasgattunk, és munkatársaikkal egyeztettünk, világossá vált, hogy a készítményt bizonyos esetekben nem használhatják, így a cég egészségügyi adatbázisából kikerestük, kinek van esetleg asztmás megbetegedése, vagy allergiás az acetilciszteinre, őket egyesével felhívtuk és választhattál 3 másik választott készítményből.

A különleges ajándéknak mindenki nagyon örült, és aki önmaga nem szorult rá, a járvány miatt a családban oda tudta adni valakinek, akinek hasznára vált. Minden kis csomagba belehelyeztünk egy prospektust is, hiszen nagyon elégedettek voltunk a választott beszerzési hellyel és szerettük volna dolgozóinkat is értesíteni a nagyszerű lehetőségről, miszerint online tudnak gyógyszert rendelni kedvező áron. És nem csak gyógyszerhez, hanem szakszerű tanácsokhoz is juthatnak, ami nem mellékes, hiszen a gyógyszerek vásárlása és szedése fontos, felelősségteljes döntés, amiben jól jön a szakértői segítség.

Ajánljuk továbbá kedves olvasóinknak is ezt a megbízható és gyors online patikát, melyről további információkat AZ ALÁBBI WEBOLDALON találnak.