Munkából hazatérve nem jó hideg kaját enni

A Pécsi Vízműnél dolgozom már 13 éve. Sokak szerint kemény munka, hiszen több műszakban járunk, de én mégis szeretem a munkatársak és a cég vezetése miatt. Itt tényleg úgy érzem, hogy megbecsülik a munkám.

Történt nemrégiben, hogy hazaérve melegíteni szerettem volna magamnak vacsorát. Rutinművelet, csak a mikrohullámú sütőt kell bekapcsolni, és már kész is. Azonban most ez az egyszerű művelet kudarcba fulladt.

mikrohullámú sütők

Nem indult a készülék, úgyhogy maradt a jól bevált gáztűzhelyes melegítés. Persze, már akkor tudtam, hogy ez maximum átmeneti megoldás lehet, így aznap este felmentem a bestmarkt.hu-ra, hogy mikrohullámú sütőt nézzek.

A BestMarktot már régóta ismerem. Rendkívül széles termékpalettával rendelkeznek, így gyakran látogatom az oldalukat. Szerintem kényelmesebb itt vásárolni, mint személyesen egy üzletben. Egyrészt azért, mert nem kell sorban állni, másrészt, itt bármikor shoppingolhatok, függetlenül attól, hogy reggel 6-kor, vagy este 11-kor van rá lehetőségem. Mindemellett a bestmarkt.hu kínálata jóval nagyobb, mint bármelyik áruházé, amit ismerek.

A nagy kínálat ellenére könnyű itt megtalálni, amit keresünk. Nem kell végigjárnom a hosszú sorokat, egyesével átnézni a mikrohullámú sütőket, elegendő, hogyha a kereséshez beállítom a megfelelő szűrőket, és már meg is mutatja, hogy milyen lehetőségek vannak számunkra.
Mivel így szűkült a kör, jöhetett a vélemények és a paraméterek áttekintése. A bestmarkt.hu abban is másabb a többi online áruháztól, hogy itt olvashatunk valódi vásárlói véleményeket az adott termékről. Vásárlás után én is szoktam írni, hiszen ezek sokszor többet jelentenek a megfelelő döntés meghozatalában, mint bármely műszaki adat.
Mielőtt véglegesítem a rendelésem, mindig megnézem, hogy az adott műszaki cikk esetében van-e lehetőség plusz garancia vásárlására. Sokszor van, ami azt jelenti, hogy a gyári garancia mellé egy lehetséges választani bizonyos időtartamra szóló extra jótállást. Drága cikkek, például mikrohullámú sütők, esetén ez jó választás lehet, pláne, hogy nagyon kedvező áron lehet ilyet kérni.
Maga a rendelés kivitelezése sem bonyolult. Regisztrált felhasználóként már csak néhány percet vesz igénybe, hiszen a rendszer elmenti az adatokat. A szállítás jó áron van, igazából kevesebbe kerül, mintha megtankolnám a kocsit, és elmennék a legközelebbi nagyáruházba.
Fizetni is mindig kártyával szoktam. Szerintem kényelmesebb a készpénznél, és a bestmarkt.hu egy megbízható, könnyű kezelést biztosító felületet ad a tranzakció lebonyolításához.

A rendelésre csupán 3 napot kellett várnom. Amikor átvettem a csomagot, akkor jöttem rá, hogy tényleg jó döntés volt az online rendelés, hiszen egy mikrohullámú sütő borzasztóan nehéz, így a cipekedés jelentős részét is megspóroltam magamnak. A csomag épségben, sértetlenül megérkezett hozzám.

A bestmarkt.hu ismét remek termékhez juttatott hozzá. A mikrohullámú sütő remekül funkcionál, egyáltalán nem bántam meg, hogy emellett döntöttem.