Régi kolléga segített babakocsit találni

A vízműves kollégákkal még mindig összejárunk, még akkor is, ha már nem dolgozunk együtt. Korábban már írtam arról, hogy egy munkatársam nyugdíjba ment, és ahogy múlnak az évek, egyre többen vonulnak vissza a cégtől. Persze ez természetes, ha valaki sokáig dolgozik egy területen, de mégis rossz látni, ahogy régi kedves ismerősök fokozatosan elmennek a cégtől.

De szerencsére a vízműveknél még mindig összejárunk a régi munkatársakkal, és legalább havonta egyszer összeülünk egy sör mellett, és megbeszéljük, hogy kivel mi történt az elmúlt időszakban.

Éppen egy ilyen összejövetelen voltam, amikor elkezdtem a többieknek mesélni arról, hogy a lányomnak nem rég gyereke született. A baba nagyon jól fejlődik, olyannyira, hogy lassan már babakocsit is kellene nekik venni.

De a lányomék eddig még nem találtak olyan kocsit, ami megfelelt volna az igényeiknek. Olyat akarnak, ami könnyű, összecsukható vagyis könnyű tárolni, és még az is fontos nekik, hogy lehetőleg átalakíthat legyen, hogy sokáig tudják használni.

Egyik kollégámnak is nem rég születtek unokái, és azt mondta, hogy a lánya szintén most vett babakocsit, és nagyon meg vannak vele elégedve. Ráadásul nekik ikreik vannak, és sokkal nehezebb volt olyan kocsit találni, ami pont megfelelt az ő igényeiknek, és a mérete is pont megfelelő volt. Ha iker babakocsit keresel a legjobb helyen jársz – Babakocsik.hu BABAKOCSIK

Mivel olyan jó véleménnyel voltak arról a kocsiról, ezért meg is kérdeztem, hogy milyen boltból szerezték be. A boltnak netes oldala is van, úgyhogy meg is lehet nézni a választékukat, és onnan is ki lehet nézni azt a modellt, amit szeretnénk.

Még iker babakocsiból is többféle típus van, és az egyes típusokat is több színben lehet rendelni. A sima babakocsikból is van multifunkciós fajta, amit át lehet alakítani, és ha a gyerek már megnőtt, akkor sport babakocsiként is lehet használni. Valamint láttam, hogy ezeket a kocsikat össze lehet csukni, és kis helyen is elférnek, ami kimondottan fontos volt a lányomnak.

Kiderült, hogy ha valaki nem tud elmenni a boltba a termékért, akkor meg is rendelheti a neten. Ami pedig a legjobb, hogy 100. 000 ft-os összeg felett ingyen kiszállítják a terméket.

Át is adtam a bolt elérhetőségét a lányomnak, és örült neki, hogy végre talált egy helyet, ahol minőségi babakocsik vannak. A kollégámnak is megköszöntem, hogy ilyen jó tippet adott. Azért látszik, hogy megvan annak az előnye, hogy a vízműveknél még mindig ilyen jóban vagyunk a régi kollégákkal.