Új meló, új bőr övtáska, új élmények

Fiatalon erősen kerültem az iskolát, úgy gondoltam nincs nagyon szükségem rá, inkább csak a haverok, buli, és az ehhez tartozó kiegészítők. Aztán nem is vittem túl sokra így, mert jó pár éve már vendéglátásban dolgozom, ami szerintem hosszútávon egy embernek se túl egészséges. Én is kezdtem tönkremenni benne, amikor végre úgy döntöttem, hogy váltok.  Nehéz elindulni papírok nélkül, hiába van józan eszem, a magyar munkahelyek még mindig a papírt nézik, nem az ember tudását és dolgozni akarását. Mondjuk, nagyon nem panaszkodhatok, mert végül sikerült a munkahely váltás és egy vízműnél kezdtem dolgozni.

Az első nap kiderült, hogy terepre fogok menni ezért pár apróságnak nálam kell lenni. Na, már ezeknek a tárolását nem tudom, hogyan fogom megoldani, mert a zsebeimbe nem tehetek be mindent, mert nem lenne túl kényelmes. Egyből kaptam kollégámtól a tippet, miszerint érdemes beszereznem egy övtáskát. Jópofa sose volt övtáskám, nem tudom honnan lenne érdemes beszereznem. Annyit mondott ehhez pluszba, érdemes egy strapa bírót beszereznem, ne szakadjon ki és hasonló. Ekkor az elképzelésem miszerint veszek valami trendi vásznat elfelejtődött. Egész délután azon gondolkodtam, honnan szerezzek be valami fain övtáskát. Több ismerősömet is megkérdeztem, mit tud ajánlani, de nem igazán kaptam használható ötleteket. Így kezdtem el kezdetben szatyorral járni-kelni, ami igen csak bénán nézett ki. Szüleimnek is elpanaszoltam a gondom, akik végül megoldották! Születésnapomra kaptam tőlük egy nagyon szép, igazi bőrből készült antikolt bőr övtáskát! 5 zsebe van, amibe kényelmesen tudok pakolni, ráadásul, ha terepen vagyok benne, igazán jól megy a természethez. Onnantól igazán szemrevaló mesterembernek tűnök, bár néha fogalmam sincs még egyelőre, mit csinálok, mire jó az a sok mérés számítás, amit csinálunk, de idővel be fog minden állni (remélem).

Nagyon hálás voltam szüleimnek, hogy ilyen remek ajándékkal leptek meg. Mindig tudták, tudják, mi az, ami számomra a legjobb lehet! Megérdeklődtem honnan vásárolták, mert szívesen szétnéznék az üzletben egyéb dolgok iránt, mert szeretem a bőrdíszműveket. Kiderült, hogy a bagbox.hu-ról rendelték. Nekem se kellett több, azonnal lecsekkoltam az oldal, ahol számtalan eszméletlen bőrből készült remek terméket találtam! Egy bőrpénztárcát azon nyomban meg is rendeltem róla, mert pont olyan kialakítású volt, amire mindig is vágytam és hála istennek minimál designja volt. Legalább menni fog a fain övtáskámhoz!

Azóta rendszeresen látogatom a bagbox.hu-t és vásárolok születésnapokra, ünnepi alkalmakra, vagy csak saját kedvtelésemből magamnak. Örülök, hogy szüleim megismertették velem, ha tehetem én is szívesen viszem tovább a hírét, hisz a legjobb dolgok szájról, szájra terjednek!