Utolsó buli, és az szobalány állás

Nagyon várom már a tavaszt, és hogy a barátnőm Liza hazajöjjön külföldről. Ha itthon van, sokszor elmegyünk a kedvenc együttesünk koncertére. Idén sem lesz ez másképpen…

A közös bulik

Mindig szép emlék, ha belegondolok, hogy milyen jó bulikra is szoktunk eljárni. Szerencsére neki van kocsija, így ha egy kicsit kell is kocsikázni miatta, még azt is meg tudjuk oldani. Az utolsó bulink sokszor eszembe jut. Már olyan régen volt, igen csak várom hogy jó idő legyen, mert akkor azt jelenti, hogy hamarosan hazajön.

Még nem tudja, de már megvettem meglepetés képpen a következő koncert jegyünket, ami március végén lesz.

A megfelelő ajándék

hohensalzburg-fortress-117297_640Liza ajándéka lesz a koncert jegy. Április elején lesz a születésnapja, de igazából már nem tudok neki mit venni, hiszen mindene megvan.

Sokáig gondolkodtam, hogy mivel tudnám egy kicsit feldobni a távolságot, és azt, hogy ő külföldön van karácsonykor, messze a barátoktól, és a családtól. Végül azt hiszem, a legmegfelelőbb ajándékot találtam meg. Hogy mi volt az?

Az utolsó koncerten készítettem egy közös fényképet rólunk. Igen csak viccesre sikeredett, de jót nevettünk rajta akkor is. Még mondta is, hogy nehogy feltegyem a képet valamelyik közösségi oldalra. Amúgy szerintem maga a kép jó lett, és mindent elárult a hangulatról. Végül kitaláltam, hogy ezt a képet fogom előhívatni neki, egy egyszerű papír képkeretet veszek neki, és ezt küldöm ki karácsonyra neki, képeslap helyett!

Már csak két hónap

Ezt már fél lábon is kibírjuk. Liza olyan nekem, mintha a testvérem lenne. Nekem amúgy sincs testvérem, így ő lett olyan már kamasz korunk óta.

Mivel most külföldön van, évek óta mindig szobalány állást keres Ausztriában, és a szezonokat kint tölti. Ez azt jelenti, hogy a téli időszakban, és nyáron is kint van.

Remélem, hogy hamarosan talál magának valami megfelelő jól kereső itthoni munkát, és akkor többet tudunk majd találkozni.